Nyomtalanul... - Egy közeli ismerős

Daisy eltűnt! Talán soha nem is találnak rá... Egy izgalmas nyomozásba csöppenhetünk hála a 21. század kiadónak, akiknek köszönhetően a magyar olvasókhoz is eljutott Cara Hunter debütáló regénye, az Egy közeli ismerős.

Az Adam Fawley detektívsorozat első, lebilincselő kötete egy eddig ismeretlen írónő tollából minden krimirajongó polcának éke lehet. Sőt, kell is, hogy legyen!


A nyolc éves Daisy Mason nyomtalanul eltűnik egy kerti partiról. Senki sem vett észre semmit. Mégis, hogyan lehetséges ez? A nyomozás kezdetét veszi, Adam Fawley vezetésével. A szálak szövevényesek és mindenki gyanúba keveredik. De, ki lehet az igazi tettes? Életben van-e még egyáltalán a kislány? Van remény? 

"Sötétedik már, a kislány egyre jobban fázik."

A fordulatokkal teli krimiben, Fawley detektívvel közösen nyomozunk Daisy után és igyekszünk kézre keríteni a tettes(eke)t. Cara Hunter remekül szövi a szálakat és azt kell mondanom ez nem pusztán egy remek krimi de egy nagyszerű pszicho-thriller is. Amikor az ember már azt hinné biztosan tudja, melyik közeli ismerős is állhat Daisy eltűnése mögött, jön egy újabb csavar és kezdődhet elölről a "nyomozás".

A karakterek egytől egyig nagyszerűen vannak felépítve, igazi indulatokat és érzéseket kiváltva az olvasóból. Azzal pedig, hogy a múltba (az eltűnés előtti napokba) is bepillantást enged az írónő nem csak, hogy jobban megismerjük egyes szereplők jellemét, de még inkább össze is zavar a tettes kilétét illetően. Egészen az utolsó oldalig fenntartja a feszültséget és őrzi a titkot. Szóval csak annyit tudok mondani, ide a következő kötetet, mert nem tudok várni! Éljen, Cara Hunter a kortárs krimiirodalom új, feltörekvő csillaga és persze a 21. század kiadó, aki elhozta őt nekünk!

Ne habozz! Szered be azonnal: 21. század kiadó


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések